Låna 10 000 tryggt och enkelt

Att leva på krediter är förstås ingen god vana, men hur väl man än planerat sin månadsbudget finns alltid en risk för oväntade utgifter som gör hål i kassan. Kanske blev semesterresan dyrare än planerat eller kanske gick bilen sönder och kräver dyra reparationer. Ibland är det inte möjligt att vänta tills man tjänat ihop den nödvändiga summan för att påbörja ett projekt. Oavsett vad anledningen är kan en småkredit vara ett smidigt sätt att fylla på kassan. Att låna 10 000 kronor gör att man lugnt kan invänta nästa löneutbetalning och samtidigt lösa akuta vardagsproblem. Hos Brixo kan du ansöka snabbt och enkelt.

Vad är ett snabblån?

Begreppet snabblån innebär att man kan ansöka om lånet direkt på nätet eller ibland via mobilen. Ibland används termen sms-lån synonymt med snabblån, även i de fall då långivaren inte erbjuder sms-tjänster. Utbetalningen sker oftast mycket snabbt jämfört med traditionella privatlån hos banken, som kan ha förhållandevis långa handläggningstider. Söker du lån hos Brixo betalas pengarna ut samma dag som lånet blivit beviljat. Du ansöker enkelt och smidigt på vår hemsida, som accepterar ansökningar oavsett tid på dygnet. Du legitimerar dig med e-legitimation. Hos Brixo kan du låna maximalt 30 000 kronor, och kan även utöka befintlig kredit upp till maximalt 30 000 kr förutsatt att du följt återbetalningsplanen för den befintliga krediten. Varje lån har en fast månadskostnad – du får från början reda på vad du ska betala av varje månad och denna summa förblir oförändrad under löptidens gång. Både ränta och avgifter är inkluderade i månadsavgiften. Inga dolda avgifter förekommer.

Kreditprövning inklusive kreditupplysning

Som alltid när man lånar pengar är det viktigt att vara säker på att man har möjlighet att betala tillbaka de pengar man lånat och i den takt som avtalats med kreditgivaren. Annars riskerar man i värsta fall att få ett skuldsaldo hos Kronofogden som kan vara till hinder under lång tid framöver. För att försäkra sig om låntagarens återbetalningsförmåga gör kreditgivaren alltid en kreditprövning innan lånet beviljas. Det innebär att uppgifter rörande personens ekonomi hämtas från ett kreditupplysningsföretag och utvärderas tillsammans med de uppgifter som lämnats i låneansökan. Kreditgivaren är enligt svensk lag skyldig att kontrollera att låntagaren bedöms vara kapabel att betala tillbaka – att kreditprövning gjorts innan lånet går igenom är en trygghet för båda parter i låneavtalet. Lita därför inte på ett kreditföretag som erbjuder lån utan att göra en kreditprövning. Kreditgivare kan välja mellan olika kreditupplysningsföretag. Brixo inhämtar sina kreditupplysningar från Bisnode.