Låna 23 000 kr

Ett lån på 23 000 kronor kan ha många användningsområden. I denna artikel har vi valt att fokusera på husdjur. Hos Brixo är det möjligt att låna upp till

Låna 23 000 kronor av Brixo

För att lån 23000 kr av Brixo kan du ansöka här. Med en låneränta på 25,95 % och helt utan avgifter skulle en kontokredit där man löpande utnyttjar 23000 kronor kosta ungefär 497 kr per månad i ränta. Därutöver ska man såklart någon gång också betala tillbaka pengarna. För Brixos kontokrediter behöver man varje månad återbetala 5 % av utestående skuld, men det är sedan möjligt att göra ett nytt uttag igen upp till den limit man har beviljats. Brixo gör det möjligt att och kan även acceptera ansökningar och bevilja personer .

Lån till husdjur är vanliga

Att låna för att köpa husdjur blir allt vanligare. Ett lån på 23 000 kronor är ett exempel, men det finns såklart många fler belopp som kan behövas. De mest populära husdjuren är såklart fortsatt hundar och katter, men även andra djur som fåglar, fiskar och reptiler förekommer. Under pandemin blev efterfrågan på husdjur väldigt stor och det kunde ta lång att hitta ett lämpligt husdjur när många människor samtidigt kände ett stort behov av en extra vän i samband med att hemarbete blev vanligt och tidigare fritidsintressen såsom bio och konsertbesök var svårare att genomföra. Den högre efterfrågan bidrog också till högre priser vilket i sin tur gjorde att många behövde för att kunna finansiera sitt husdjursköp. Just 23 000 kronor är en ungefärlig nivå på vad en hundvalp kan kosta.