Låna 25 000 kr

Ett lån på 25 000 kronor kan ha flera användningsområden. I det följande beskrivs några av dem.

Kan man låna 25 000 kronor av Brixo?

Ja, absolut. Att låna 25 000 kronor är ganska vanligt hos Brixo i den högre delen av vårt lånespann. Lånet och kreditprövningen sker utan UC. I praktiken innebär det att ingen upplysning tas hos UC och att ingen UC-förfrågan dyker upp på framtida kreditupplysningar därifrån.

Det förekommer att kunder ansöker om ett lån på 25 000 kronor, men att vi efter vår kreditprövning kommer fram till att det vi endast kan bevilja ett lägre belopp. Vi kommer i så fall meddela detta och i stället göra det möjligt att ansöka om det lägre beloppet.

Vill du låna 25 000 kronor av oss kan du .

Hur långt räcker 25 000 kronor?

Det beror såklart på. För många är 25 000 kronor ungefär vad man får i månadslön, men eftersom skatt ska betalas och vi dessutom har väldigt hög skatt i Sverige även på låga inkomster så blir det då mindre pengar kvar. Därefter går en stor del av lönen till att betala andra fasta utgifter såsom hyra, mat och telefoni. I slutändan är det väsentligt minde pengar kvar när allt är betalat och man kan behöva spara ganska länge innan.

I denna artikel kommer vi fokusera en del på trädgårdsarbeten och vad man kan göra med pengarna om man har en egen trädgård. Det kan vara intressant både för dig som bor i villa och i radhus alternativt om du har ett sommarställe såsom en stuga på landet eller en kolonilott.

För andra användningsområden kan du t ex läsa om husdjur på vår sida om att , om husdjur på vår sida om att eller om fiskeutrustning på vår sida om att .

Trädgårdutrustning kan kosta

Ett av många användningsområden för ett lån på 25 000 kronor är att köpa trädgårdsutrustning. Allt ifrån snöslungor till avancerade gräsklippare finns bland möjligheterna om man spenderar belopp på denna nivå. Det finns såklart även billigare utrustning i form av spadar, krattor och andra verktyg. Många köper sin trädgårdsutrustning i den lokala järnhandeln, men på senare år har internationella kedjor såsom Bauhaus tagit en större del av denna marknad. Även om trädgårdsutrusning kan vara dyr brukar den ha en relativt lång hållbarhet.

Mer om låneprocessen

Det ska vara enkelt att ansöka om lån hos Brixo. Ansökan sker genom att man fyller i personuppgifter tillsammans med några uppgifter om sin ekonomi i vårt ansökningsformulär och identifierar sig med BankID. Förutom möjligheten att låna 25 000 kronor erbjuder vi andra belopp i jämna tusental från upp till . För alla belopp gäller att man kan då vi endast tar upplysning från Bisnode.

Låna 25 000 kr även med betalningsanmärkning

Brixo tillåter betalningsanmärkningar hos våra kunder och det är därmed möjligt att beviljas lån även . Alla kan inte låna, men vi gör en helhetsbedömning som innebär att man inte blir nekad bara för att man har gjort ett misstag tidigare. Istället kollar vi på helheten i din ekonomi och fokuserar främst på din framtida återbetalningsförmåga.