Låna pengar direkt

När pengarna tagit slut kan ett extra tillskott behövas. Det kan uppstå situationer när du snabbt behöver pengar men att det inte finns möjlighet att vänta till nästa lön kommit in på kontot. Att låna pengar direkt blir då önskvärt. Oväntade utgifter som leder till att budgeten inte håller är en situation som många kan känna igen sig i och som kan behöva en snabb lösning. Hos Brixo kan du enkelt ansöka om att låna pengar och få svar direkt. Om du vill låna pengar hos oss skickas pengarna direkt och du ser dem på ditt konto senare samma dag eller bankdagen efter.

Låna upp till 30 000 kr direkt

Fördelen med snabblån är att det är ett enkelt och smidigt sätt att få ett litet tillskott till kassan. Till skillnad från exempelvis ett billån eller ett bolån behövs ingen specifikation av vad pengarna från ett snabblån ska användas till och inte heller krävs någon säkerhet som garanti för framtida återbetalningsförmåga. Ansökan görs med ett fåtal knapptryck på din dator eller telefon och svar om du blir beviljad en kredit eller inte ges direkt eller senast inom 24 timmar. Slipp krångliga och utdragna lånprocesser med exempelvis bankbesök och online-möten. I stället kan du låna pengar direkt och få svar direkt hos Brixo. Brixo erbjuder möjligheten att .

Låna med betalningsanmärkning

Hos Brixo kan du låna pengar direkt, även . Att tidigare ha haft betalningssvårigheter och halkat efter med betalningar vilket orsakat betalningsanmärkningar, anser vi på Brixo inte vara en anledning i sig till att bli nekad en kredit. Vi har förståelse för att oväntade situationer kan inträffa och att ekonomin inte alltid blir som planerat. När en kreditbedömning görs för att besluta om en låneansökan ska bli beviljad eller inte ser vi därför till den framtida betalningsförmågan i stället för att lägga för mycket fokus på hur ekonomin historiskt har sett ut. Hos oss på Brixo är därmed även du med betalningsanmärkning välkommen att ansöka om att låna pengar direkt och få preliminärt svar direkt.