Utbetalning direkt

Behöver du ett lån? Låna upp till 30 000 kronor med direkt utbetalning. När du lånar hos Brixo får du möjligheten att få pengarna utbetalda direkt samma dag som du skickat in din ansökan. Vi gör våra kreditupplysningar hos Bisnode, du slipper alltså en notering hos UC. Betalningsanmärkningar behöver inte vara ett problem när du lånar hos oss.

  • Låna 3 000 – 30 000 kr utan UC
  • Utbetalning direkt samma dag
  • Låna trots betalningsanmärkning

Hur mycket vill du låna?

Välj kreditgräns:

Hur mycket vill du ta ut idag?

Nominell ränta:
Lägsta delbetalning: 5 % av utestående skuld, minst 500 kr
Första betalningsdag: 2022-09-26

Krediten har inga avgifter. Nominell bunden årsränta är 25,95 % och den effektiva räntan är 29,3 %. En exempelkredit på 10 000 kr som återbetalas med 955 kr per månad under 12 månader har en total kostnad om 1 460 kr.

När du beviljas en kredit hos Brixo sker utbetalning direkt när kreditbeslut har fattats. Normalt fattas ett kreditbeslut inom 24 timmar från att en ansökan lämnas in. Vanligen går det snabbare än så, men i samband med helger kan det också ta längre tid. Hos Brixo kan du låna upp till 30 000 kronor.

Hur snabb utbetalning har Brixo?

Brixo fattar kreditbeslut så snabbt som möjligt efter att ansökan lämnas in. Därefter sker utbetalning direkt. Pengarna fram till mottagaren strax efter lunch samma dag eller på morgonen efter. Hur snabb utbetalning det blir beror alltså på vilken tid ansökan sker. Snabbast utbetalning blir det vid en ansökan som sker på förmiddagen och som kan godkännas direkt och utan komplettering. Ibland kallas denna typ av lån för snabblån vilket inte bara kopplas till utbetalningen utan också att det går snabbt och enkelt att ansöka samt att beskedet kan lämnas snabbt.

Vilka utbetalningsalternativ finns?

Brixos krediter betalas ut till det bankkonto du uppgivit i ansökan direkt när kreditbeslutet har fattats. Det finns inget särskilt val du som kund behöver göra utan alla utbetalningar är vanliga kontoöverföringar. Andra långivare använder ibland tjänster som Trustly för snabba utbetalningar. Inom kort kommer också utbetalningar möjliggöras via Swish vilket då innebär att en utbetalning direkt syns på mottagarens konto utan hänsyn till bankernas clearingtider.

Marknadsföring av snabb utbetalning

Det är inte tillåtet att marknadsföra snabb utbetalning av krediter på ett framhållande sätt. Tyvärr är det vanligt att kreditgivare och låneförmedlare inte följer dessa regler. Brixo väljer att endast sakligt beskriva hur utbetalningen går till på en undersida på vår hemsida och istället fokusera marknadsföringen på andra aspekter än snabbheten såsom t ex att vi inte använder UC och att våra krediter är flexibla kontokrediter.

Vilken bank ger snabbast utbetalning?

För Brixos krediter spelar det ingen roll vilken bank du som kund har. Alla betalningar kommer fram samtidigt och beror på bankernas clearingtider. Lån som godkänns före cirka klockan 1200 innebär normalt att utbetalningen kommer fram på tidig eftermiddag. Lån som godkänns på eftermiddag och kväll och då betalas ut direkt innebär normalt att pengarna är mottagarna tillhanda på morgonen bankdagen efter.