Lånetips - Vad kan man låna till?

Man bestämmer själv vad man ska använda våra lån till. Här har vi samlat några exempel på användningsområden.

Värmepump

Värmepump är ett jättebra alternativ när man vill sänka sina uppvärmningskostnader. Eftersom energin kommer från uteluft, vatten, mark eller frånluft är det dessutom en teknik som inte belastar miljön med utsläpp eller transporter.

Men – även en värmepump kan krångla eller gå sönder och kräva reparation eller byte. Om det sker under den kalla årstiden finns ingen tid att vänta. Man måste genast reparera eller köpa ny värmepump direkt.

Låna pengar till värmepump

Det är inte självklart att man alltid har de pengar som krävs när ett behov uppstår plötsligt och utan förvarning. Köp av en ny luftvärmepump kostar cirka . Installation av bergvärmepump är ett större projekt och kostar runt 150 000 kr, lite beroende på vilka förutsättningar som finns.

Hos oss kan du till det du behöver. Du bestämmer själv belopp och återbetalningstid. Ansökan sker online och vi ger snabba besked och betalar ut pengarna samma dag.

Tandvård

Tandborstning och årlig genomgång är ett bra sätt att förebygga tandproblem. Men tandvärk kan ändå komma plötsligt! En brygga kan lossna och en lagning ramla ut. Att vänta med behandling gör oftast saken värre och är därför inget realistiskt val, man behöver tandläkarens hjälp genast!

Lån för tandvård

Det är inte självklart att man alltid har de pengar som krävs när ett behov uppstår plötsligt och utan förvarning. En akut insats av tandläkaren med röntgen och en vanlig lagning kostar omkring 2000 - , en rotfyllning kostar 4000 - 6000 kr. Försäkringskassans tandvårdbidrag är 150 eller 300 kr, beroende på din ålder. Resten får du betala själv.

Hos oss kan du låna pengar till det du behöver. Du bestämmer själv belopp och återbetalningstid.

Nya däck

Lagom avstånd och bra mönsterdjup är bästa sättet att slippa kana in i bilen framför vid en inbromsning. Det vet alla, men vad gör man när dubbdäcken tappat stinget och halkan sätter in? Eller när man bara önskar att sommardäcken ska rulla en säsong till men mönstret börjar ta slut?

Finansiera nya däck genom lån utan UC

Blunda inte för riskerna med dåliga däck, det kan bli en riktigt dyr historia. Nya däck med normal prestanda kostar mellan 4 000 och till en personbil. Det är inte självklart att man alltid har de pengar som krävs när ett behov uppstår, men hos oss kan du låna pengar till det du behöver utan UC. Att är en fördel då det inte riskerar att påverka din kreditvärdighet hos UC negativt vid framtida kreditansökningar. Du bestämmer själv belopp och återbetalningstid och får normalt ett snabbt svar på din låneansökan.