Låna 9 000 kr

Låna 9 000 kr smidigt och säkert, utan UC och dryga avgifter. Med Brixos kontokredit lånar du 9 000 kr utan att riskera din UC-score och dina möjligheter att få nya lån till goda villkor i framtiden. Vi använder Bisnode, därför slipper du en notering i UCs register. Tidigare betalningssvårigheter? Inga problem, så länge din ekonomi ser bra ut idag kan vi hjälpa dig.

  • Låna 9 000 kr utan UC
  • Utbetalning samma dag
  • Låna trots betalningsanmärkning
  • Ingen uppläggningsavgift

Hur mycket vill du låna?

Välj kreditgräns:

Hur mycket vill du ta ut idag?

Nominell ränta:
Lägsta delbetalning: 5 % av utestående skuld, minst 500 kr
Första betalningsdag: 2024-06-26

Krediten har inga avgifter. Rörlig nominell årsränta är 28,95 % och den effektiva räntan är 33,1 %. En exempelkredit på 10 000 kr som återbetalas med 970 kr per månad under 12 månader har en total kostnad om 1 640 kr. Löptid från 6 till 52 månader vid maximalt initialt uttag, lägsta möjliga månadsvisa återbetalning och inga ytterligare uttag.

Innan du beslutar dig för att låna 9000

Ebb i kassan kan drabba den värsta och komma plötsligt och oväntat. Man kan få oförutsedda utgifter, exempelvis en räkning från en hantverkare eller en akut reparation som man inte budgeterat för. Då känns det tryggt att ha möjlighet att ta ett lån för att snabbt kunna återställa kontot och vara redo för nya potentiella utgifter. Brixo är till för den som söker efter ett snabbt, tryggt och säkert sätt att låna pengar på. Vi strävar alltid efter att ge ett så snabbt svar på din låneansökan.

Innan du bestämmer dig för att ta ett lån ska du fundera på din nuvarande ekonomiska situation. Det ligger i både långivarens och ditt eget intresse att du är kapabel att betala tillbaka krediten under den löptid som du och långivaren kommer överens om.

Med en kredit hos Brixo väljer du själv hur stor del av din limit som du vill ta ut och när du vill göra nya uttag. Du väljer också själv hur ofta och hur mycket du vill återbetala. Du betalar enbart för den del av krediten som du faktiskt utnyttjar, det blir därmed en flexibel månadskostnad.

På vår hemsida kan du enkelt se hur månadskostnaden räknas ut. Det förekommer inga dolda avgifter. På så sätt kan du räkna på din månadsbudget för att vara säker på att du har råd att betala tillbaka krediten enligt återbetalningsplanen, utan att anstränga månadsbudgeten alltför mycket. Vi vill att du ska kunna låna tryggt och säkert.

Våra grundkrav

  • Du är minst 18 år gammal
  • Du har ett svenskt personnummer och är folkbokförd i Sverige
  • Du har inget aktuellt skuldsaldo hos Kronofogden (betalningsanmärkningar får förekomma)
  • Du har en inkomst om minst 180 000 kronor per år

Ingen UC när du lånar 9 000 kr hos Brixo

Brixo hämtar aldrig sina kreditupplysningar från UC (Upplysningscentralen), utan istället från Bisnode som också är ett av de ledande i Sverige på personupplysningar. Vi kan därmed kontrollera bl.a. inkomst, räntekostnader, betalningsanmärkningar och fastighetsinnehav. Innan ett lån slutligen beviljas kontrollerar vi i kreditupplysningen vilka tidigare kreditansökningar du har liksom hur många gånger kreditupplysningar har hämtats.

Din ansökan leder därmed till en registrering hos Bisnode och andra kreditinstitut som hämtar sina kreditupplysningar från Bisnode kan därför få tillgång till dessa uppgifter. Att ha ett stort antal aktiva krediter och kreditupplysningar påverkar din kreditvärdighet och kan i värsta fall leda till att den försämras. Det är särskilt viktigt hos UC då många stora banker använde dem och de dessutom registrerar pågående lån. Hos Brixo kan man låna utan UC.

Att ha ett rimligt antal krediter och kreditupplysningar behöver inte alls vara negativt ens hos UC. Olika kreditgivare utvärderar upplysningarna lite olika och fattar därför inte nödvändigtvis samma beslut i fråga om en viss sökande.

Ett lån utan UC innebär att kreditprövningen görs genom ett annat kreditupplysningsföretag än UC, exempelvis Creditsafe eller som hos Brixo från Bisnode. När du ansöker om mer betydande lån, exempelvis ett bolån, sker kreditupplysningen nästan alltid genom UC.

För alla typer av kreditupplysningar, får du alltid hem en kopia av den information som lämnats ut och en uppgift om vem som beställt den. På så vis kan du hålla koll på vem som begär kreditupplysningar om dig. Det går snabbt att ta en kreditupplysning, vanligtvis bara några sekunder.

Kreditupplysningen innehåller namn och adress, taxerad inkomst från de senaste två åren, eventuellt fastighetsinnehav och eventuella betalningsanmärkningar eller skuldsaldon hos Kronofogdemyndigheten.

Är du nyfiken på vad UC registrerat om dig eller vill du försäkra dig om att uppgifterna i deras register är korrekta, kan du begära kreditupplysning på dig själv genom att kontakta kreditupplysningsföretaget. Det går att göra kostnadsfritt högst en gång om året, oftare än så medför en avgift.