Låna 8000 kr

Låna 8000 kr utan säkerhet med förmånliga villkor. Med vår kontokredit lånar du 8 000 kronor smidigt och säkert till en konkurrenskraftig ränta helt utan uppläggningsavgift och andra dolda kostnader. Vi använder oss av Bisnode, du slipper därför försämra din UC-score i onödan.

  • Låna 8 000 kr utan UC
  • Utbetalning samma dag
  • Låna trots tidigare betalningsanmärkning
  • Möjligt att höja kreditbeloppet (efter andra inbetalningen)

Hur mycket vill du låna?

Välj kreditgräns:

Hur mycket vill du ta ut idag?

Nominell ränta:
Lägsta delbetalning: 5 % av utestående skuld, minst 500 kr
Första betalningsdag: 2024-08-26

Krediten har inga avgifter. Rörlig nominell årsränta är 28,95 % och den effektiva räntan är 33,1 %. En exempelkredit på 10 000 kr som återbetalas med 970 kr per månad under 12 månader har en total kostnad om 1 640 kr. Löptid från 6 till 52 månader vid maximalt initialt uttag, lägsta möjliga månadsvisa återbetalning och inga ytterligare uttag.

Låna 8 000 kronor hos Brixo

Ett lån på 8000 kronor kan göra stor skillnad, men också innebär kostnader. Innan man tar ett lån ska man alltid överväga om det finns andra alternativ och räkna igenom vad det kostar så att man har råd att återbetala lånet. I många fall finns det andra alternativ än att låna pengar.

Vad kan jag använda lånet till?

Användningsområdena för lån varierar lika mycket som temperaturen i Las Vegas. Fiskeutrustning är ett alternativ och även om det går att köpa fiskeutrustning såsom drag och andra tillbehör för bara några hundralappar så förekommer det ändå att entusiaster investerar tusentals kronor och ibland mer än så. För 8000 kr så får man idag ganska mycket för pengarna oavsett om man föredrar flugfiske eller vanliga kastspön med de modernaste linorna. Vill man låna 8000 kronor hos Brixo så kan man ansöka här.

Snabba utbetalningar viktigt

För många kunder är snabbheten viktigt när man söker lån. I synnerhet för små lån såsom ett lån på 8000 kronor så förväntar sig kunderna en snabb hantering. Många företag som erbjuder snabblån har därför anpassat sina system för handläggning och utbetalning för att vara snabba både med att hantera ansökan och därefter kunna genomföra snabba utbetalningar av lånet.

Det är dock viktigt att påpeka att noggrannhet också är en dygd och att snabba besked inte behöver betyda att man kompromissar med kvalitén i kreditbedömningarna.

Brixo gör vi alltid noggranna kreditbedömningar för att säkerställa att bara de som kan återbetala en kredit och har långsiktiga överskott i sin ekonomi kan låna pengar av oss.