Låna 15 000 kr

– Låna 15000 kr utan UC

  Låna 15 000 kronor till en ränta du har råd. Vi erbjuder flexibla lån i form av en smidig kontokredit. Krediten funkar som ett kreditkort fast utan själva plastkortet. Du betalar endast ränta för de belopp du spenderat och slipper dolda avgifter. Dessutom behöver du inte oroa dig för att försämra din kreditvärdighet i onödan. Vi på Brixo använder oss av Bisnode, ingen kreditupplysning sparas i UCs register.

 • Låna upp 15 000 kr utan säkerhet
 • Utbetalning samma dag
 • Låna trots betalningsanmärkning
 • Låna utan UC
 • Ingen uppläggningsavgift

Hur mycket vill du låna?

Välj kreditgräns:

Hur mycket vill du ta ut idag?

Nominell ränta:
Lägsta delbetalning: 5 % av utestående skuld, minst 500 kr
Första betalningsdag: 2022-09-26

Krediten har inga avgifter. Nominell bunden årsränta är 25,95 % och den effektiva räntan är 29,3 %. En exempelkredit på 10 000 kr som återbetalas med 955 kr per månad under 12 månader har en total kostnad om 1 460 kr.

Brixo erbjuder lån på 15 000 kronor utan UC. Oväntade utgifter kan uppstå som gör att budgeten inte håller och ett direkt tillskott till kassan är nödvändigt. Om bilen plötsligt går sönder och behöver lämnas in på lagning eller om du behöver köpa en ny telefon är det inte alltid man har en buffert som räcker för att täcka dessa kostnader.

I sådana lägen kan ett lån på 15 000 kr komma väl till pass. Har du ingen buffert för att kunna täcka dessa plötsliga utgifter kan ett snabblån vara en lösning. Brixos lån är kontokrediter vilket innebär att man beviljas en limit med ett utrymme man sedan kan välja att utnyttja helt eller delvis.

Låna 15 000 hos Brixo

Enkelt att ansöka om 15 000 kronor

Att låna 15 000 kronor hos oss är enkelt och hela ansökningsprocessen är digitaliserad. Detta innebär att du när som helst på dygnet kan fylla i en ansökan på vår hemsida och sedan signera med ditt BankID för att slutföra ansökan.

När vi har mottagit din ansökan tar vi en kreditupplysning från Bisnode och gör sedan en helhetsbedömning av din kreditvärdighet för att fatta ett kreditbeslut.

I kreditbedömningen tas många olika faktorer med i beaktning för om vi ska bevilja en kredit eller inte, med ett stort fokus på att bedöma din framtida återbetalningsförmåga.

Sker ansökan på en helgfri vardag kan du normalt sett förvänta dig ett kreditbesked inom 24 timmar. Utbetalning sker direkt i samband med att krediten beviljas, och pengarna syns på ditt konto inom 1-3 bankdagar.

En sak som skiljer Brixo från många andra kreditgivare som erbjuder möjligheten att låna 15 000 kronor är att vi också tillåter lån trots betalningsanmärkningar.

Våra grundkrav för att låna 15 000 kr:

 • Du är minst 18 år gammal
 • Du har ett svenskt personnummer och är folkbokförd i Sverige
 • Du har inget aktuellt skuldsaldo hos Kronofogden (betalningsanmärkningar får förekomma)
 • Du har en inkomst om minst 150 000 kronor per år.

Låna 15 000 kronor utan säkerhet

Att ta ett snabblån på 15 000 kronor innebär att du kan ta ett låna pengar utan någon extra säkerhet krävs för att garantera din återbetalningsförmåga. I jämförelse med ett bostadslån eller ett billån, där bostaden och bilen i sig agerar som en säkerhet för att banken ska vara garanterad åtebetalning, finns ingen sådan fysisk säkerhet för banker som erbjuder snabblån.

Att erbjuda snabblån till kunder utan säkerhet innebär därmed en högre risk för dessa bolag, vilket istället kompenseras av att ta ut en högre ränta på lånet. Ytterligare en skillnad mellan snabblån och övriga lån är att det inte i förväg behöver specificeras vad pengarna ska användas till.

Vi på Brixo kommer inte kräva att du redovisar eller motiverar vad du ska använda pengarna till utan du är fri att disponera ditt lån på 15 000 kronor helt fritt efter behov och tycke.

Återbetalning av ditt lån

När du blivit beviljad en kontokredit på 15 000 kr hos oss på Brixo kan du välja att utnyttja hela kreditbeloppet eller endast få en del av det utbetalat till ditt konto. Det månadsbelopp som ska återbetalas månatligen beräknas som en procentsats utav det utnyttjade kreditbeloppet. Återbetalning av kontokrediten sker månatligen med 5 % av ditt saldo eller ett minimumbelopp på 500 kronor per månad. 500 kronor är också det minsta uttaget du kan begära via Mina Sidor. När du beviljas en kredit på 15 000 kronor hos Brixo ansluts du också till autogiro vilket innebär att återbetalningen sker smidigt utan att du behöver lägga in betalningar själv i din internetbank. På Mina Sidor har du också full översikt över din kredit.