Låna 7000 kr

Behöver du låna 7000 kr? Testa vår förmånliga kontokredit. Hos oss lånar du smidigt och enkelt och slipper dryga uppläggningsavgifter. Krediten fungerar i praktiken som ett digitalt kreditkort. Du betalar endast ränta för de pengar du tagit ut och kan utöka din kreditgräns senare. Vi använder oss av Bisnode så du slipper därför riskera din UC-score i onödan.

  • Låna 7000 kr utan UC
  • Utbetalning samma dag
  • Låna trots betalningsanmärkning
  • Ingen säkerhet krävs

Hur mycket vill du låna?

Välj kreditgräns:

Hur mycket vill du ta ut idag?

Nominell ränta:
Lägsta delbetalning: 5 % av utestående skuld, minst 500 kr
Första betalningsdag: 2024-07-26

Krediten har inga avgifter. Rörlig nominell årsränta är 28,95 % och den effektiva räntan är 33,1 %. En exempelkredit på 10 000 kr som återbetalas med 970 kr per månad under 12 månader har en total kostnad om 1 640 kr. Löptid från 6 till 52 månader vid maximalt initialt uttag, lägsta möjliga månadsvisa återbetalning och inga ytterligare uttag.

Ett lån på 7 000 kronor är ett av många alternativ som finns hos Brixo. Vi erbjuder möjligheten att genom kontokrediter låna 3 000 kr till 50 000 kr. När du väl beviljats en kontokredit på 7 000 kronor väljer du själv vilket belopp du vill låna genom uttag i jämna belopp om 500 kr.

Ett av de allra vanligaste beloppen är just att låna 7 000 kronor. En kontokredit som är fullt utnyttjad med 7 000 kronor kostar cirka 151 kronor i månaden. Hos Brixo finns inga uppläggningsavgifter och inga aviavgifter så det är bara räntan du betalar, oavsett om du lånar 6 000 kr, 7 000 kronor eller tar ett lån ett större belopp

Enkelt ansöka om att låna 7000 kronor

När du behöver ett lån på 7 000 kronor ansöker du online via vår hemsida. Du identifierar dig med BankID och fyller i uppgifter om dina inkomster och kostnader och därefter gör vi en kreditbedömning baserat på dina uppgifter och de uppgifter vi hämtar via en kreditupplysning hos Bisnode. Utöver uppgifter om din ekonomi behöver du även fylla i vissa kontaktuppgifter, men personuppgifter och adress hämtar vi automatiskt från folkbokföringen.

Våra grundkrav

  • Du är minst 18 år gammal
  • Du har ett svenskt personnummer och är folkbokförd i Sverige
  • Du har inget aktuellt skuldsaldo hos Kronofogden, men betalningsanmärkningar får förekomma
  • Du har en inkomst om minst 180 000 kronor per år

Låna 7 000 kronor utan UC-upplysning

Hos Brixo är det möjligt att ansöka om att låna 7 000 kr utan att belasta din kreditvärdighet med en upplysning från UC. Alla våra lån är utan UC. Vi använder oss av kreditupplysningsbolaget Bisnode för upplysningar.

Både UC och Bisnode har tillgång till samma uppgifter förutom just om vilka lån och krediter du har sökt vid varje kreditupplysningsbolag.

För vissa typer av upplysningar från UC finns också data på vilka aktiva krediter du har både belopp, antal och typ. Det är vanligen stora banker som rapporterar in uppgifter om dina krediter till UC.

Låna med betalningsanmärkning

Genom Brixo är det även möjligt att låna 7000 kr med betalningsanmärkning. När du ansöker om kredit hos oss gör vi alltid en helhetsbedömning och ser framförallt till din framtida återbetalningsförmåga och dina nuvarande ekonomiska förhållanden snarare än att titta på gamla misstag som kan ha orsakat en eller flera betalningsanmärkning för några år sedan. Ett lån på 7000 kr är alltså möjligt att få även trots betalningsanmärkningar.

Utbetalning direkt vid beviljandet

Lånar du 7 000 kr av Brixo sker utbetalningen direkt när vi godkänner din ansökan. Normalt sker svaret inom 24 timmar och därefter utbetalningen omedelbart. Pengarna kommer fram senare samma dag eller bankdagen efter beroende på din bank och vilket klockslag ansökan gjordes.

Läs mer om lånebelopp

I våra artiklar om andra lånebelopp kan du bland annat läsa om att låna 5 000 kronor eller att låna 25 000 kronor. En översikt av alla våra artiklar finns här.