Låna pengar direkt

Behöver du ett lån? Med vår kontokredit får du ett flexibelt lån med möjlighet till utbetalning samma dag som du skickat in din ansökan. När du lånar hos oss slipper du uppläggningsavgifter och dolda kostnader. Dessutom behöver du inte oroa dig för att försämra din UC-score i onödan. Vi använder Bisnode, därför sparas ingen kreditupplysning hos UC.

  • Låna 3 000 – 30 000 kr
  • Utbetalning samma dag
  • Låna trots betalningsanmärkning
  • Vi tar ingen UC

Hur mycket vill du låna?

Välj kreditgräns:

Hur mycket vill du ta ut idag?

Nominell ränta:
Lägsta delbetalning: 5 % av utestående skuld, minst 500 kr
Första betalningsdag: 2022-09-26

Krediten har inga avgifter. Nominell bunden årsränta är 25,95 % och den effektiva räntan är 29,3 %. En exempelkredit på 10 000 kr som återbetalas med 955 kr per månad under 12 månader har en total kostnad om 1 460 kr.

När pengarna tagit slut kan ett extra tillskott behövas. Det kan uppstå situationer när du snabbt behöver pengar men att det inte finns möjlighet att vänta till nästa lön kommit in på kontot. Att låna pengar direkt blir då önskvärt. Oväntade utgifter som leder till att budgeten inte håller är en situation som många kan känna igen sig i och som kan behöva en snabb lösning. Hos Brixo kan du enkelt ansöka om att låna pengar och få svar direkt. Om du vill låna pengar hos oss skickas pengarna direkt och du ser dem på ditt konto senare samma dag eller bankdagen efter.

Lån med direkt utbetalning

Fördelen med snabblån är att det är ett enkelt och smidigt sätt att få ett litet tillskott till kassan. Till skillnad från exempelvis ett billån eller ett bolån behövs ingen specifikation av vad pengarna från ett snabblån ska användas till och det krävs inte heller någon säkerhet som garanti för framtida återbetalningsförmåga.

Ansökan görs med ett fåtal knapptryck på din dator eller telefon och svar om du blir beviljad en kredit eller inte ges direkt eller senast inom 24 timmar. Slipp krångliga och utdragna lånprocesser med exempelvis bankbesök och online-möten. I stället kan du låna pengar direkt och få svar direkt hos Brixo. Brixo erbjuder möjligheten att låna upp till 30 000 kr.

Våra grundkrav för lån utan säkerhet är som följande:

  • Du är över 18 år
  • Du har en årsinkomst på minst 150 000 kr (ej möjligt att låna utan inkomst)
  • Du har ingen aktuell skuld hos kronofogden
  • Du är svensk medborgare och har ett svenskt personnummer

Låna med betalningsanmärkning

Hos Brixo kan du låna pengar direkt, även trots betalningsanmärkning. Att tidigare ha haft betalningssvårigheter och halkat efter med betalningar vilket orsakat betalningsanmärkningar, anser vi på Brixo inte vara en anledning i sig till att bli nekad en kredit. Vi har förståelse för att oväntade situationer kan inträffa och att ekonomin inte alltid blir som planerat. När en kreditbedömning görs för att besluta om en låneansökan ska bli beviljad eller inte ser vi därför till den framtida betalningsförmågan i stället för att lägga för mycket fokus på hur ekonomin historiskt har sett ut. Hos oss på Brixo är därmed även du med betalningsanmärkning välkommen att ansöka om lån och få preliminärt svar direkt, oavsett om söker ett mindre lån på belopp som 2 000 kr eller om du vill ha ett större lån-