Låna 50 000 kronor

Hos Brixo är det maximala beloppet man kan låna 30 000 kronor. Brixo har sedan starten 2015 succesivt ökat maxbeloppet man kan låna och det är möjligt att vi i framtiden kommer kunna erbjuda lånebelopp upp till 50 000 kronor.

Hur mycket vill du låna?

Välj kreditgräns:

Hur mycket vill du ta ut idag?

Nominell ränta:
Lägsta delbetalning: 5 % av utestående skuld, minst 500 kr
Första betalningsdag: 2022-09-26

Krediten har inga avgifter. Nominell bunden årsränta är 25,95 % och den effektiva räntan är 29,3 %. En exempelkredit på 10 000 kr som återbetalas med 955 kr per månad under 12 månader har en total kostnad om 1 460 kr.

Låna 50 000 kronor

Det är bara möjligt att ha en kredit från Brixo. En möjlighet är däremot att också låna från någon av Brixos systerprodukter Flexkontot, Merax och Kontantfinans. Om man då kombinerar flera olika lån så är det möjligt att komma upp i ett lånebelopp på 50 000 kronor eller mer. Observera dock att Brixo AB som är långivare på dessa produkter inte tillåter att flera lån tas samtidigt utan att det då krävs att man påbörjat återbetalningen av den första krediten innan det är möjligt att få en andra kredit samt att viss tid måste förflyta däremellan.

Låna andra belopp än 50 000 kronor

Även om vi inte kan bevilja lån på 50 000 kronor så erbjuder vi många andra möjligheter. Kanske kan ett lån på bara halva beloppet räcka? Här kan man läsa mer om att låna 25 000 kronor. Brixo erbjuder lån genom kontokrediter på alla jämna tusental mellan 3000 kronor och 30 000 kronor.

Låna med betalningsanmärkning

Gemensamt för alla Brixo AB:s produkter är att de är lån utan UC och att det är möjligt att låna med betalningsanmärkningar så länge vi kan göra en helhetsbedömning som påvisar god återbetalningsförmåga. Det är viktigare att du har en god inkomst som täcker dina kostnader med en bra stabilitet i din ekonomi än hur din ekonomi såg ut för två år sedan.

Frågor eller funderingar? Kontakta oss!

Vill du veta mer om Brixo eller hur du går tillväga för att låna pengar genom vår kontokredit? Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Vi finns tillgängliga via e-post och telefon från måndag-fredag. Vi ser fram emot att berätta mer om hur vi kan hjälpa dig att låna upp till 30 000 kr på ett sätt som känns tryggt och enkelt för dig!