Låna 2 000 kr

Det är vanligt att man bara behöver ett litet lån och då kan 2000 kronor vara lämpligt. Sökningar på Google om att låna 2000 kronor eller så lite som 1000 kronor är vanliga. Förr i tiden fanns så kallade och då var det till och med möjligt att låna så lite som några hundralappar. Lånebolag som beviljar mindre belopp brukar generellt vara snabba med att ge besked och betala ut och det är troligen därför denna typ av lån började kallas för snabblån.

Är det möjligt att låna 2 000 kronor av Brixo?

Både ja och nej. Brixo erbjuder kontokrediter där man beviljas en kreditgräns som man sedan kan använda helt eller delvis. Vår lägsta kreditgräns är , men det går ändå att få ut pengar så att det blir som ett lån på 2000 kronor om man väljer att vara använda det beloppet. Skulle man sedan komma på att man behöver 3000 kronor så kan man då begära ett uttag ytterligare av den kvarvarande tusenlappen. Ett nytt uttag hos Brixo kostar inget extra.

Vad kan man använda ett lån på 2 000 kronor till?

Det finns många användningsområden för lån eller för den delen pengar som kommer från andra källor än lån. De vanligaste orsakerna när man lånar så lite som 2000 kronor är att man fått oväntade utgifter, t ex för att något gått sönder och behövt lagas. Det kan vara hantverkare man behövt anlita eller att man behövt gå till tandläkaren.

En del tar också den här typen av smålån för att finansiera andra lån. Det är dock något vi vill varna för då det är lätt att man hamnar i en negativ spiral om man tar nya lån för att återbetala andra lån.

För att låna 2000 kronor av Brixo kan du . Tänk då på att lägsta kreditgräns det går att ansöka om hos oss är 3000 kronor, men det är möjligt att bara välja att ta ut 2000 kronor. Gör man det så betalar såklart bara dör de 2000 kronor man använder.