Låna 500 kronor

Låna 500 kr utan säkerhet även om du har betalningsanmärkningar. Med vår flexibla kredit kan du göra uttag på 500 kr när du vill (upp till din kreditgräns). Vi hämtar våra kreditupplysningar hos Bisnode. Du slipper därför en onödig notering hos UC. Brixo lägger inte på några avi- eller uppläggningsavgifter, oavsett om du lånar 500 kr eller 30 000 kr.

  • Låna 500 kr utan säkerhet
  • Utbetalning samma dag
  • Möjligt att låna trots betalningsanmärkning
  • Fria uttag i intervaller om 500 kr (upp till kreditgränsen)

Hur mycket vill du låna?

Välj kreditgräns:

Hur mycket vill du ta ut idag?

Nominell ränta:
Lägsta delbetalning: 5 % av utestående skuld, minst 500 kr
Första betalningsdag: 2023-04-26

Krediten har inga avgifter. Nominell bunden årsränta är 27,95 % och den effektiva räntan är 31,8 %. En exempelkredit på 10 000 kr som återbetalas med 965 kr per månad under 12 månader har en total kostnad om 1 580 kr.

Låna 500 kronor

Det lägsta beloppet man kan låna hos Brixo är 500 kronor. Det är inte möjligt med en kreditgräns på så låga belopp som 500 kr, men däremot kan man ansöka om en kreditgräns på till exempel 5000 kr och sedan bara ta ut ett belopp om 500 kr. Räntan för ett lån om 500 kr under en månad är ungefär 11 kr per månad.

Låna 500 kr med flexibla villkor

Våra krediter är så kallade kontokrediter där man beviljas ett kreditutrymme på mellan 3000 kronor och 30 000 kronor som är vårt allra högsta belopp. När man beviljats ett kreditutrymme kan man själv välja vilket belopp man önskar ta ut och då är 500 kr det lägsta beloppet. Alla uttag görs i jämna multiplar av 500 kronor och uttaget begärs genom att man loggar in på Mina Sidor.

Ansök nu

Låna 500 kronor utan UC

Brixo erbjuder lån utan UC. När du ansöker om en kredit för att möjliggöra ett uttag på 500 kronor görs det som för övriga belopp via vår hemsida och utan att en upplysning från UC tas. Istället för UC använder Brixo kreditupplysningar från Bisnode. Det innebär att UC inte känner till att du ha ansökt om krediten hos Brixo och att det därmed inte påverkar din kreditscore negativt i framtiden hos UC.

Lån 500 kr trots betalningsanmärkning

Hos Brixo är det möjligt att låna 500 kr även trots betalningsanmärkning och tidigare problem hos Kronofogden. Genom att ansöka om en kontokredit på lägst 3000 kronor kan du sedan begära uttag från ditt uttagsutrymme på valfritt belopp i multiplar om 500 kronor. Brixo ser på din återbetalningsförmåga framåt i tiden istället för att bara kolla bakåt. Kanske har du haft betalningsanmärkningar för flera år sedan och därefter fått ordning på din ekonomi och då tycker vi det är viktigt att göra en helhetsbedömning.

Uttag i jämna 500 kronor

Brixos kontokrediter ger dig som kund stor flexibilitet i hur du utnyttjar din kredit. Du beviljas ett kreditutrymme på upp till 30 000 kronor väljer sedan hur stor det du vill ta ut. Minsta uttagsbelopp är 500 kronor. Du kan göra hur många uttag som helst och när som helst på dygnen förutsatt att du har ett outnyttjat utrymme på din kredit. Kanske gör du återbetalningar flera gånger i månaden när du har god likviditet. Efter återbetalning ökar ditt outnyttjade utrymmer och möjligheten till uttag.

Läs mer om andra lånebelopp

I vår sektion med annat läsvärt kan du mer information och lära dig om lån och krediter. Bland annat har vi en artikel om att låna 10 000 kronor och lån utan säkerhet.