Låna 2000 kr utan UC

Låna 2000 kronor med utan säkerhet och UC. Hos oss på Brixo kan du låna 2 000 kronor smidigt och säkert med vår flexibla kontokredit. Krediten fungerar som ett kreditkort, du betalar endast ränta för det belopp du spenderat och har möjlighet att utöka kredittaket. Vi använder oss av Bisnode, ingen notering sparas hos UC.

  • Låna upp till 30 000 kr
  • Utbetalning samma dag
  • Låna utan UC

Hur mycket vill du låna?

Välj kreditgräns:

Hur mycket vill du ta ut idag?

Nominell ränta:
Lägsta delbetalning: 5 % av utestående skuld, minst 500 kr
Första betalningsdag: 2022-09-26

Krediten har inga avgifter. Nominell bunden årsränta är 25,95 % och den effektiva räntan är 29,3 %. En exempelkredit på 10 000 kr som återbetalas med 955 kr per månad under 12 månader har en total kostnad om 1 460 kr.

Låna 2000 hos Brixo

Det är vanligt att man bara behöver ett litet lån och då kan 2000 kronor vara lämpligt. Sökningar på Google om att låna 2000 kronor eller så lite som 1000 kronor är vanliga. Förr i tiden fanns så kallade SMS-lån och då var det till och med möjligt att låna så lite som några hundralappar. Lånebolag som beviljar mindre belopp brukar generellt vara snabba med att ge besked och betala ut och det är troligen därför denna typ av lån började kallas för snabblån.

Våra grundkrav:

  • Du är minst 18 år gammal
  • Du har ett svenskt personnummer och är folkbokförd i Sverige
  • Du har inget aktuellt skuldsaldo hos Kronofogden (betalningsanmärkningar får förekomma)
  • Du har en inkomst om minst 150 000 kronor per år.

Är det möjligt att låna 2 000 kronor av Brixo?

Både ja och nej. Brixo erbjuder kontokrediter där man beviljas en kreditgräns som man sedan kan använda helt eller delvis. Vår lägsta kreditgräns är 3000 kronor, men det går ändå att få ut pengar så att det blir som ett lån på 2000 kronor om man väljer att vara använda det beloppet. Skulle man sedan komma på att man behöver låna 3000 kronor så kan man då begära ett uttag ytterligare av den kvarvarande tusenlappen. Ett nytt uttag hos Brixo kostar inget extra.

Vad kan man använda ett lån på 2 000 kronor till?

Det finns många användningsområden för lån eller för den delen pengar som kommer från andra källor än lån. De vanligaste orsakerna när man lånar så lite som 2000 kronor är att man fått oväntade utgifter, t ex för att något gått sönder och behövt lagas. Det kan vara hantverkare man behövt anlita eller att man behövt gå till tandläkaren.

En del tar också den här typen av mindre konsumtionskrediter för att finansiera andra lån. Det är dock något vi vill varna för då det är lätt att man hamnar i en negativ spiral om man tar nya lån för att återbetala andra lån.

För att låna 2000 kronor av Brixo kan du ansöka här. Tänk då på att lägsta kreditgräns det går att ansöka om hos oss är 3000 kronor, men det är möjligt att bara välja att ta ut 2000 kronor. Gör man det så betalar såklart bara dör de 2000 kronor man använder.