Låna 2000 kr utan UC

Låna 2000 kronor med utan säkerhet och UC. Hos oss på Brixo kan du låna 2000 kronor smidigt och säkert med vår flexibla kontokredit. Krediten fungerar som ett kreditkort, du betalar endast ränta för det belopp du spenderat och har möjlighet att utöka kredittaket. Vi använder oss av Bisnode, ingen notering sparas hos UC.

  • Låna upp till 30000 kr
  • Använd 2000 kr av utrymmet på din kontokredit
  • Utbetalning samma dag
  • Låna utan UC

Hur mycket vill du låna?

Välj kreditgräns:

Hur mycket vill du ta ut idag?

Nominell ränta:
Lägsta delbetalning: 5 % av utestående skuld, minst 500 kr
Första betalningsdag: 2022-12-26

Krediten har inga avgifter. Nominell bunden årsränta är 25,95 % och den effektiva räntan är 29,3 %. En exempelkredit på 10 000 kr som återbetalas med 955 kr per månad under 12 månader har en total kostnad om 1 460 kr.

Låna 2 000 kronor hos Brixo

Det är vanligt att man bara behöver ett litet lån och då kan 2000 kronor vara lämpligt. Sökningar på Google om att låna 2000 kronor eller så lite som 1000 kronor är vanliga. Förr i tiden fanns så kallade SMS-lån och då var det till och med möjligt att låna så lite som några hundralappar. Lånebolag som beviljar mindre belopp brukar generellt vara snabba med att ge besked och betala ut och det är troligen därför denna typ av lån började kallas för snabblån.

Våra grundkrav:

  • Du är minst 18 år gammal
  • Du har ett svenskt personnummer och är folkbokförd i Sverige
  • Du har inget aktuellt skuldsaldo hos Kronofogden (betalningsanmärkningar får förekomma)
  • Du har en inkomst om minst 150 000 kronor per år.

Är det möjligt att låna 2000 kronor av Brixo?

Brixo erbjuder kontokrediter där man beviljas en kreditgräns som man sedan kan använda helt eller delvis. Vår lägsta kreditgräns är 3000 kronor, men det går ändå att få ut pengar så att det blir som ett lån på 2000 kronor om man väljer att bara använda det beloppet. Skulle man sedan komma på att man behöver låna 3000 kronor så kan man då begära ett uttag ytterligare av den kvarvarande tusenlappen. Ett nytt uttag hos Brixo kostar inget extra.

Vad kan man använda ett lån på 2000 kronor till?

Det finns många användningsområden för ett lån på 2000 kr eller för den delen pengar som kommer från andra källor än lån. De vanligaste orsakerna när man vill låna så lite som 2000 kronor är att man fått oväntade utgifter, t ex för att något gått sönder och behövt lagas. Det kan vara hantverkare man behövt anlita eller att man behövt gå till tandläkaren.

En del tar också den här typen av mindre konsumtionskrediter för att finansiera andra lån. Det är dock något vi vill varna för då det är lätt att man hamnar i en negativ spiral om man tar nya lån för att återbetala andra lån.

För att låna 2000 kronor av Brixo kan du ansöka här. Tänk då på att lägsta kreditgräns det går att ansöka om hos oss är 3000 kronor, men det är möjligt att bara välja att ta ut 2000 kronor. Gör man det så betalar såklart bara dör de 2000 kronor man använder.

Låna 2000 kr utan UC och utan säkerhet

Vi förstår att man vill undvika UC om man ska ta ett liten lån på 2000 kr. Vi samarbetar med Bisnode när det kommer till kreditupplysningar. Därför är det möjligt att låna 2000 kr utan UC hos oss. Vi kräver heller aldrig säkerhet när man ska låna pengar av oss. Det är därmed möjligt att låna 2000 kr utan säkerhet genom våra flexibla kontokrediter.

Lån på 2000 kr med betalningsanmärkning

Brixo tillåter betalningsanmärkningar när du behöver låna 2000 kr. Vi ser till helheten och tar hänsyn till vilken typ av betalningsanmärkning det rör sig om och när i tiden anmärkningen uppstod. Det är den framtida förmågan att betala tillbaka som räknas när vi ska avgöra om du får låna 2000 kr av oss, men till skillnad från hos vissa större banker är det hos Brixo möjligt att låna 2000 kr trots betalningsanmärkning så länge helhetsbilden är tillräckligt bra.

Så ansöker du om att låna 2000 kr

När du betatämt dig för att du behöver låna 2000 kr så ansöker du om en kontokredit online på vår webbplats. Eftersom vår lägsta kreditgräns är på 3000 kr behöver du ansöka om minst det beloppet som din kreditgräns, men väljer sedan att ta ut 2000 kr som initialt uttag. De sista 1000 kronorna kan du har kvar som en buffert att använda vid ett senare tillfälle och du kommer bara betala ränta på de 2000 kronor du valt att ta ut. Uttag kan göras flexibelt i jämna multiplar av 500 kronor.

Ansökan sker genom att du fyller i uppgifter om din inkomst och kostnader samt kontaktuppgifter och bankkonto. När ansökan är ifylld legitimerar du dig snabbt och enkelt med BankID. Så snart vi godkänt din ansökan betalas pengarna ut.

Välkommen att ansöka om att låna 2000 kr hos oss!