Låna 2 000 kr med anmärkning

Låna 2 000 kronor med utan säkerhet och UC. Hos oss på Brixo kan du låna 2000 kronor smidigt och säkert med vår flexibla kontokredit. Krediten fungerar som ett kreditkort, du betalar endast ränta för det belopp du spenderat och har möjlighet att utöka kreditgränsen. Vi använder oss av Bisnode, ingen notering sparas hos UC.

 • Låna 2 000 kr eller mer, även med anmärkning
 • Använd 2 000 kr av utrymmet på din kontokredit
 • Utbetalning samma dag
 • Låna utan UC

Hur mycket vill du låna?

Välj kreditgräns:

Hur mycket vill du ta ut idag?

Nominell ränta:
Lägsta delbetalning: 5 % av utestående skuld, minst 500 kr
Första betalningsdag: 2024-06-26

Krediten har inga avgifter. Rörlig nominell årsränta är 28,95 % och den effektiva räntan är 33,1 %. En exempelkredit på 10 000 kr som återbetalas med 970 kr per månad under 12 månader har en total kostnad om 1 640 kr. Löptid från 6 till 52 månader vid maximalt initialt uttag, lägsta möjliga månadsvisa återbetalning och inga ytterligare uttag.

Låna 2 000 kronor hos Brixo

Det är vanligt att man bara behöver ett litet lån och då kan 2 000 kronor vara lämpligt. Sökningar på internet om att låna 2000 kronor eller så lite som 1 000 kronor är vanliga. Förr i tiden fanns så kallade SMS-lån och då var det till och med möjligt att låna så lite som några hundralappar.

Lånebolag som beviljar mindre belopp brukar generellt vara snabba med att ge besked och betala ut och det är troligen därför denna typ av lån började kallas för snabblån.

Brixos grundkrav:

 • Du är minst 18 år gammal
 • Du har ett svenskt personnummer och är folkbokförd i Sverige
 • Du har inget aktuellt skuldsaldo hos Kronofogden (betalningsanmärkningar får förekomma)
 • Du har en inkomst om minst 180 000 kronor per år.

Vad kostar det att låna 2 000 kr av Brixo?

Brixos lån är fria från avgifter för uppläggning och vi har ingen aviavgift. Det enda du betalar för är det belopp du utnyttjar och då med en ränta på 28,95 % vilket motsvarar drygt 2 % per månad. Ett lån på 2 000 kr kostar därmed knappt 47 kronor per månad. Betald ränta ger rätt till skattereduktion i deklarationen vilket innebär att den faktiska nettokostnaden reduceras med 30 % och att det faktiskt bara kostar 33 kronor att låna 2 000 kronor av Brixo i en månad.

Är det möjligt att låna 2 000 kronor av Brixo?

Brixo erbjuder kontokrediter där man beviljas en kreditgräns som man sedan kan använda helt eller delvis. Vår lägsta kreditgräns är 3 000 kronor, men det går ändå att få ut pengar så att det blir som ett lån på 2 000 kronor om man väljer att bara använda det beloppet.

Skulle man sedan komma på att man behöver låna 3000 kronor så kan man då begära ett uttag ytterligare av den kvarvarande tusenlappen. Ett nytt uttag hos Brixo kostar inget extra.

För att låna 2 000 kronor av Brixo kan du ansöka här. Tänk då på att lägsta kreditgräns det går att ansöka om hos oss är 3 000 kronor, men det är möjligt att bara välja att ta ut 2 000 kronor. Gör man det så betalar man såklart bara för de 2 000 kronor man lånat.

Vad kan man använda ett lån på 2 000 kronor till?

Det finns många användningsområden för ett lån på 2000 kr eller för den delen pengar som kommer från andra källor än lån. De vanligaste orsakerna när man vill låna så lite som 2000 kronor är att man fått oväntade utgifter, t ex för att något gått sönder och behövt lagas. Det kan vara hantverkare man behövt anlita eller att man behövt gå till tandläkaren.

En del tar också den här typen av mindre konsumtionskrediter för att finansiera andra lån. Det är dock något vi vill varna för då det är lätt att man hamnar i en negativ spiral om man tar nya lån för att återbetala andra lån.

Ett lån på 2000 kr är vanligtvis ett mindre belopp, och kan användas för en mängd olika syften. Några konkret alternativ finns här:

 1. Resor: Att resa med familj eller vänner kan vara dyrt, och ett lån på 2000 kr kan hjälpa till att finansiera en enklare resa eller en weekendresa.
 2. Räkningar: Ett lån på 2000 kr kan hjälpa till att betala för räkningar som el, vatten eller telefon.
 3. Underhåll: Ett lån på 2000 kr kan användas för mindre underhållsprojekt som att byta däck på bilen eller reparera en trasig dörr.
 4. Konsumtion: Ett lån på 2000 kr kan användas för att köpa en mindre vara, såsom en tv eller en dator.
 5. Övriga kostnader: Ett lån på 2000 kr kan användas för att finansiera andra kostnader som bröllop, begravningar eller hälsoundersökningar.

Det är viktigt att notera att man behöver ha en plan för hur man tänker återbetala lånet och att inte låna 2 000 kr utan att ha tänkt igenom de potentiella konsekvenserna.

Lån på 2 000 kr med betalningsanmärkning

Det är möjligt att låna 2 000 kr med betalningsanmärkning, men det är inte säkert att alla långivare erbjuder lån till personer med anmärkningar. Vissa långivare specialiserar sig på lån till personer med svag kreditvärdighet och kan erbjuda lån, men de kan också ha högre räntor och avgifter. Det är viktigt att jämföra alternativen noga och förstå villkoren för lånet innan du tar ett beslut så att man inte betalar för mycket i onödan.

Man bör alltså vara medveten om att det kan vara svårare att få ett lån beviljat och att det kan finnas högre kostnader för lånet. Det beror på att en betalningsanmärkning signalerar att du har haft svårigheter att betala tillbaka pengar i tidigare lån, och långivare kan se det som en ökad risk när det gäller att betala tillbaka det nya lånet.

Brixo tillåter betalningsanmärkningar när du behöver låna 2000 kr. Vi ser till helheten och tar hänsyn till vilken typ av betalningsanmärkning det rör sig om och när i tiden anmärkningen uppstod. Det är den framtida förmågan att betala tillbaka som räknas när vi ska avgöra om du får låna 2 000 kr av oss, men till skillnad från hos vissa större banker är det hos Brixo möjligt att låna 2 000 kr trots betalningsanmärkning så länge helhetsbilden är tillräckligt bra.

Om du har en betalningsanmärkning och önskar låna 2000 kr, rekommenderar vi att du jämför alternativen noga. Du kan jämföra lånevillkor, räntor och avgifter hos olika långivare och välja det alternativ som bäst passar dina behov och möjligheter. Du kan också försöka förbättra din kreditvärdighet genom att betala räkningar i tid och hålla dina skulder under kontroll innan du ansöker om ett nytt lån.

Låna 2000 kr utan UC och utan säkerhet

Vi förstår att man vill undvika UC om man ska ta ett liten lån på 2000 kr. Vi samarbetar med Bisnode när det kommer till kreditupplysningar. Därför är det möjligt att låna 2000 kr utan UC hos oss.

Vi kräver heller aldrig säkerhet när man ska låna pengar av oss. Det är därmed möjligt att låna 2000 kr utan säkerhet genom våra flexibla kontokrediter.

Vad är fördelen med att låna 2000 kr?

Det finns många fördelar med att låna 2000 kr. Här är några av de mest uppenbara:

 1. Snabb tillgång till pengar: En snabb låneansökan och beslut gör att man snabbt får tillgång till pengar, vilket kan vara viktigt i nödsituationer.
 2. Möjlighet att lösa kortvariga behov: Ett snabblån på 2000 kr kan användas för att lösa kortvariga ekonomiska behov såsom räkningar eller reparationer.
 3. Ökad frihet: Genom att ha tillgång till extra pengar, kan man ha ökad frihet att göra det man vill utan att behöva bekymra sig för ekonomi.
 4. Mindre stress: Att snabbt få löst ett ekonomiskt problem kan bidra till att minska stressen.

Så ansöker du om att låna 2000 kr

När du bestämt dig för att du behöver låna 2 000 kr så ansöker du om en kontokredit online på vår webbplats. Eftersom vår lägsta kreditgräns är på 3 000 kr behöver du ansöka om minst det beloppet som din kreditgräns, men väljer sedan att ta ut 2 000 kr som initialt uttag.

De sista 1 000 kronorna kan du har kvar som en buffert att använda vid ett senare tillfälle och du kommer bara betala ränta på de 2000 kronor du valt att ta ut. Uttag kan göras flexibelt i jämna multiplar av 500 kronor.

Ansökan sker genom att du fyller i uppgifter om din inkomst och kostnader samt kontaktuppgifter och bankkonto. När ansökan är ifylld legitimerar du dig snabbt och enkelt med BankID. Så snart vi godkänt din ansökan betalas pengarna ut.

Välkommen att ansöka om att låna 2000 kr hos oss!