Låna 10 000 kr

Låna 10 000 kr utan UC med Brixos smidiga kontokredit. När du lånar 10 000 kronor av oss krävs ingen säkerhet och tidigare betalningsanmärkningar behöver inte vara ett problem. Kontokredit fungerar i princip som kortlöst kreditkort. Du betalar bara ränta för de pengar du plockat ut från krediten och har möjlighet att utöka beloppet.

  • Låna upp till 10 000 kr utan säkerhet
  • Utbetalning samma dag
  • Låna trots betalningsanmärkning
  • Vi tar ingen UC

Hur mycket vill du låna?

Välj kreditgräns:

Hur mycket vill du ta ut idag?

Nominell ränta:
Lägsta delbetalning: 5 % av utestående skuld, minst 500 kr
Första betalningsdag: 2022-09-26

Krediten har inga avgifter. Nominell bunden årsränta är 25,95 % och den effektiva räntan är 29,3 %. En exempelkredit på 10 000 kr som återbetalas med 955 kr per månad under 12 månader har en total kostnad om 1 460 kr.

Att leva på krediter är förstås ingen god vana, men hur väl man än planerat sin månadsbudget finns alltid en risk för oväntade utgifter som gör hål i kassan. Kanske blev semesterresan dyrare än planerat eller kanske gick bilen sönder och kräver dyra reparationer. Ibland är det inte möjligt att vänta tills man tjänat ihop den nödvändiga summan för att påbörja ett projekt. Oavsett vad anledningen är kan en småkredit vara ett smidigt sätt att fylla på kassan. Att låna 10 000 kronor gör att man lugnt kan invänta nästa löneutbetalning och samtidigt lösa akuta vardagsproblem. Hos Brixo kan du ansöka snabbt och enkelt om att låna 10 000 kronor.

Låna 10 000 hos Brixo

Hos Brixo har du möjlighet att ansöka om att låna 10 000 kronor i form av en kontokredit, vilket blir en buffert för dig att använda till oväntade utgifter vid det tillfälle du önskar. När du skickat in din ansökan påbörjar vi en kreditprövning och inhämtar en kreditupplysning från kreditupplysningsföretaget Bisnode. Ingen förfrågan eller rapportering görs till UC. Vad som avgör om din ansökan om 10 000 blir godkänd eller inte är din framtida betalningsförmåga och det är därmed acceptabelt att ha historiska betalningsanmärkningar. Om ansökan blir godkänd betalas pengarna ut samma dag som krediten beviljas. Uttag görs kostnadsfritt och du kan när som helst betala in hela krediten utan extra kostnad.

Våra grundkrav:

  • Du är minst 18 år gammal
  • Du har ett svenskt personnummer och är folkbokförd i Sverige
  • Du har inget aktuellt skuldsaldo hos Kronofogden (betalningsanmärkningar får förekomma)
  • Du har en inkomst om minst 150 000 kronor per år.

Vanliga anledningar till att låna 10 000 kronor

Ibland kan oväntade utgifter uppstå vid tillfällen när du står utan pengar och inte har möjlighet att betala. Det kan vara skönt att veta att man inte behöver ta ett onödigt stort lån och att man inte heller behöver genomgå komplicerade lånansökningsprocesser för att låna pengar när budgeten spruckit. I många situationer kan räddningen vara att snabbt låna 10 000 kronor för att kunna betala räkningar eller täcka upp för oförutsedda expenser.

Kanske har din mobiltelefon gått sönder och du behöver låna 10 000 för att ha råd att köpa en ny, kanhända har du nyligen skrivit på ett nytt hyreskontrakt och behöver låna pengar för att betala en deposition till din nya hyresvärd. 10 000 kan användas för att täcka reparationskostnader eller för att ha råd att åka på en efterlängtad semester, men oavsett vad du vill använda pengarna till är 10 000 kronor ett belopp som kan lösa många ekonomiska situationer. Att ha en buffert är en extra trygghet i tuffa tider men kan även vara tillskottet som möjliggör att kunna göra något extra roligt i vardagen. Men om du inte har någon egen buffert? Då är du välkommen att ansöka om Brixos kontokredit för att låna 10 000 kronor.

Vad är ett snabblån?

Begreppet snabblån innebär att man kan ansöka om lånet direkt på nätet eller ibland via mobilen. Ibland används termen sms-lån synonymt med snabblån, även i de fall då långivaren inte erbjuder sms-tjänster. Utbetalningen sker oftast mycket snabbt jämfört med traditionella privatlån hos banken, som kan ha förhållandevis långa handläggningstider. Ansöker du om att låna pengar hos Brixo betalas pengarna ut samma dag som kontokrediten blivit beviljad.

Du ansöker enkelt och smidigt på vår hemsida, som accepterar ansökningar oavsett tid på dygnet. Du legitimerar dig med e-legitimation. Hos Brixo kan du låna maximalt 30 000 kronor, och kan även utöka befintlig kredit upp till maximalt 30 000 kr förutsatt att du följt återbetalningsplanen för den befintliga krediten. Varje lån har en fast månadskostnad – du får från början reda på vad du ska betala av varje månad och denna summa förblir oförändrad under löptidens gång. Både ränta och avgifter är inkluderade i månadsavgiften. Inga dolda avgifter förekommer.

Låna 10 000 med betalningsanmärkningar

Hos Brixo kan du låna pengar trots betalningsanmärkningar. Att du tidigare har haft svårigheter att betala någon faktura och därmed fått en anmärkning hos Kronofogden ska inte behöva hindra dig från att kunna låna pengar igen. Eftersom inte alla långivare bedömer på exakt samma sätt är det möjligt att få avslag på ansökan hos en långivare medan en annan beviljar lån trots betalningsanmärkningar, som vi på Brixo.

När vi mottar en ansökan och en kreditprövning ska genomföras för att besluta om en kredit kan beviljas eller inte, tas många olika parametrar med i bedömningen. Betalningsanmärkningar kan vägas upp av andra positiva faktorer, och behöver därför inte vara en anledning till att få avslag på sin ansökan. Vi ser nämligen inte enbart till specifika faktorer utan gör en helhetsbedömning av all den information som inhämtats om den sökande. Vid kredithandläggning av din lånansökan lägger Brixo större fokus vid att bedöma din framtida betalningsförmåga i stället för att fokusera för mycket på tidigare händelser i din ekonomi. Därför är även du med betalningsanmärkningar välkommen med din ansökan.

Låna pengar utan UC

När du ansöker om en kredit vänder vi oss till kreditupplysningsbolaget Bisnode för att ta en kreditupplysning om dig som låntagare. Vi kan därmed kontrollera bl.a. inkomst, räntekostnader, betalningsanmärkningar och fastighetsinnehav. Innan ett lån slutligen beviljas kontrollerar vi med Bisnode vilka tidigare krediter du har liksom hur många gånger kreditupplysningar har hämtats hos Bisnode.

Din ansökan hos oss på Brixo leder därmed inte till en registrering hos UC, vilket skiljer sig från de flesta större banker och långivare som vanligen vänder sig till UC för att hämta kreditupplysningar. Hos många kreditgivare kan det vara svårt att bli beviljad lån om du har många kreditupplysningar och förfrågningar gjorda på dig hos UC, och det kan därför vara bättre för din framtid att låna utan UC.

Hos Brixo kan du låna pengar utan att din kreditvärdighet hos UC försämras. Vänder du dig i framtiden till en långivare som använder sig av UC, kommer inte tidigare kreditupplysningar hos Bisnode att påverka din kreditvärdighet. Har du tidigare haft många UC-förfrågningar kommer det inte heller att påverka vår bedömning av din kreditvärdighet i samband med en låneansökan.