Låna 6 000 kr

Låna 6 000 kr till förmånliga villkor. Med vår kontokredit lånar du 6 000 kronor enkelt och smidigt. Du slipper dryga uppläggningsavgifter och får möjlighet att höja kreditgränsen längre fram. Du betalar endast ränta för det belopp du gjort av med, precis som med ett kreditkort. Vi använder os av Bisnode, du slipper därför en notering om kreditupplysning i UCs register.

  • Låna upp till 50 000 kr
  • Utbetalning samma dag
  • Låna trots betalningsanmärkning
  • Låna utan UC

Hur mycket vill du låna?

Välj kreditgräns:

Hur mycket vill du ta ut idag?

Nominell ränta:
Lägsta delbetalning: 5 % av utestående skuld, minst 500 kr
Första betalningsdag: 2024-07-26

Krediten har inga avgifter. Rörlig nominell årsränta är 28,95 % och den effektiva räntan är 33,1 %. En exempelkredit på 10 000 kr som återbetalas med 970 kr per månad under 12 månader har en total kostnad om 1 640 kr. Löptid från 6 till 52 månader vid maximalt initialt uttag, lägsta möjliga månadsvisa återbetalning och inga ytterligare uttag.

Låna 6 000 kronor trots betalningsanmärkning

Brixo erbjuder lån utan säkerhet och utan UC. Ett av våra vanligaste lånebelopp är 6 000 kronor. Möjligheten att låna 6 000 kronor är uppskattad då det är ett litet belopp som många kan återbetala redan månaden efter lånet togs och då med ganska begränsade kostnader.

Brixos lån är kontokrediter vilket innebär att man i praktiken ansöker om ett kreditutrymme och sedan själv väljer hur stor del av det beviljade utrymmet man vill utnyttja.

Hos Brixo är det möjligt att bli beviljad ett lån trots att du har en betalningsanmärkning sedan tidigare. Att låna 6 000 kronor trots betalningsanmärkning är inte självklart hos alla banker, men Brixo är en av de långivare som ser till helheten och inte bara kollar bakåt.

En eller flera betalningsanmärkningar kan påverka bedömningen vi göra, men det beror på när i tiden betalningsanmärkningen kommer ifrån, hur många det finns och av vilken typ. Har man misslyckats med att återbetala flera lån i närtid och därför fått flera betalningsanmärkningar så kommer det vara svårt att låna 6 000 kronor av oss.

Har man däremot bara någon enstaka betalningsanmärkning av mindre belopp och lång tid har gått sedan dess så kommer inte det omöjliggöra ett lån på 6 000 kr.

Våra grundkrav

  • Du är minst 18 år gammal
  • Du har ett svenskt personnummer och är folkbokförd i Sverige
  • Du har inget aktuellt skuldsaldo hos Kronofogden (betalningsanmärkningar får förekomma)
  • Du har en inkomst om minst 180 000 kronor per år

Utbetalning samma dag

När du beviljats ett lån på 6 000 kr hos Brixo sker utbetalningen direkt vid beviljandet. Pengarna kommer sedan fram samma dag eller bankdagen efter om du godkänns på en helg eller sent på dagen.

Du uppger ditt bankkonto i samband med din ansökan. Om du senare byter bank meddelar du oss ditt nya bankkontonummer och framtida uttag betalas då ut till ditt nya konto.

Låna 6 000 kr utan UC – Vi använder Bisnode

Ansök hos Brixo om att låna 6000 kronor och få pengar in på kontot snabbt. Det kan hända alla att man hamnar i en situation där man tillfälligt står utan pengar och är i akut behov av ett snabbt inflöde till ekonomin.

Ett lån på 6000 kronor kan vara en bra summa att låna vid ett sådant tillfälle och pengarna betalas ut samma dag som lånet beviljas. Pengarna syns på ditt konto 1-3 bankdagar efter beviljandedagen.

Ansökan genomförs enkelt på 2 minuter med BankID utan någon komplicerad ansökningsprocess eller att någon ifrågasätter vad pengarna skall användas till. Låna 5000 och få ett snabbt inflöde av pengar på kontot som du givetvis snabbt även kan betala tillbaka om du önskar.

När du ansöker om mer betydande lån, exempelvis ett bolån, sker kreditupplysningen vanligtvis genom UC. För alla typer av kreditupplysningar, får du alltid hem en kopia av den information som lämnats ut och en uppgift om vem som beställt den. På så vis kan du hålla koll på vem som begär kreditupplysningar om dig.

Kreditupplysningen innehåller namn och adress, taxerad inkomst från de senaste två åren, eventuellt fastighetsinnehav och eventuella betalningsanmärkningar eller skuldsaldon hos Kronofogdemyndigheten.

Är du nyfiken på vad Bisnode registrerat om dig eller vill du försäkra dig om att uppgifterna i deras register är korrekta, kan du begära kreditupplysning på dig själv genom att kontakta kreditupplysningsföretaget. Det går att göra kostnadsfritt högst en gång om året, oftare än så medför en avgift.

Många av våra kunder vill undvika UC när de lånar. Vi har därför gjort det möjligt att låna 6 000 kronor utan UC. Istället för UC använder vi oss av Bisnode för kreditupplysningar.

Skälen att vilja låna utan UC varierar från kund till kund. Vissa har nog bara insett att de har en dålig score hos UC och då tror man att man ökar chanserna om man lånar hos ett kreditbolag där en annan upplysning används för kreditinformation.

Andra har mer långsiktiga skäl att undvika UC. Anledningen är att den starkaste riskindikatorn hos UC för personer som är låneaktiva är vilka krediter man ansöker om. Gör man en kreditansökan så loggas detta hos UC och de tror då att risken ökar. Har man många förfrågningar hos UC indikerar det helt enkelt att risken är hög.

För det fall att man planerar att senare ta ett bolån eller ett större samlingslån kan det därför vara klokt att avstå från låneansökningar som leder till en UC-förfrågan under en tid och på så sätt förbättra sin score.

Mer att läsa om lånebelopp

Här kan du också läsa om andra lånebelopp såsom lån på 20 000 kronor och lån på 30 000 kronor. Brixo erbjuder krediter i alla jämna tusental hela vägen från 3 000 kr upp till 50 000 kronor. När du väl fått en kontokredit beviljad väljer du själv vilket belopp du vill utnyttja genom att ta ut valfritt belopp i multiplar om 500 kronor.