Låna 4000 kr

Låna 4000 kr med förmånliga villkor, flexibel återbetalning och helt utan dryga uppläggningsavgifter och andra dolda kostnader. Med Brixo lånar du 4000 kr i form av vår smidiga kontokredit. Använd så mycket du behöver och betala bara ränta för de belopp du spenderat. Vi tar ingen UC.

  • Låna 4000 kr utan UC
  • Utbetalning samma dag
  • Möjligt att låna trots betalningsanmärkning
  • Ingen uppläggningsavgift

Hur mycket vill du låna?

Välj kreditgräns:

Hur mycket vill du ta ut idag?

Nominell ränta:
Lägsta delbetalning: 5 % av utestående skuld, minst 500 kr
Första betalningsdag: 2023-04-26

Krediten har inga avgifter. Nominell bunden årsränta är 27,95 % och den effektiva räntan är 31,8 %. En exempelkredit på 10 000 kr som återbetalas med 965 kr per månad under 12 månader har en total kostnad om 1 580 kr.

Låna 4 000 kronor utan UC

Brixo erbjuder möjligheten att låna 4000 kr utan säkerhet och utan UC genom en flexibel kontokredit. Ansökan sker hundra procent digitalt på vår hemsida och du väljer själv vilken kreditgräns du vill ansöka om.

Vid ansökan om ett lån på 4000 kronor behöver du identifiera dig med BankID och fylla i uppgifter om din inkomst och dina kostnader. Besked lämnas vanligen inom 24 timmar och utbetalning sker direkt när ditt lån på 4000 kr är godkänt.

Brixos krediter erbjuds utan kreditupplysning från UC. Istället använder vi oss enbart av Bisnode som är ett alternativt där andra framtida kreditgivare som använder sig av UC inte kommer se att du ansökt om lån hos oss.

Lån utan UC kan vara ett bra sätt att låna utan att försämra sin kreditvärdighet och score inför en eventuellt framtida ansökan av bolån eller större samlingslån. Hos oss kan du alltså vara trygg med att låna 4000 kr utan UC.

Låna 4000 kr trots betalningsanmärkning

Betalningsanmärkningar kan hos många banker innebära ett stort hinder när någon vill låna pengar. Hos Brixo behöver inte en betalningsanmärkning vara ett problem eftersom vi gör en noggrann analys och ser till helheten och den framtida återbetalningsförmågan snarare än gammal historik. Därför är det möjligt att låna 4000 kr av oss även med betalningsanmärkning.

Låna 4000 kr utan säkerhet

Brixos krediter lämnas alltid utan säkerhet. För större lån för bostadsändamål eller vid köp av bil och båt är det vanligt att man lämnar pant i det man ska köpa. Brixos lån är dock så kallade blancolån och är därmed alltid ett lån utan säkerhet.  Det innebär att du kan låna 4000 kr utan säkerhet av oss.

Digital ansökan med snabbt besked

När du ansöker om ett lån på 4 000 kronor hos Brixo behöver vi samla in ett antal uppgifter om dig som blivande kund. Förutom personnummer och kontaktuppgifter till dig behöver du uppge inkomst och vissa uppgifter om kostnader för boenden och andra lån.

Därefter görs en snabb och mestadels automatisk kreditbedömning där vi tar hänsyn till såväl de uppgifter du själv lämnat som till de uppgifter som finns i kreditupplysningen från Bisnode.

Våra grundkrav:

  • Du är minst 18 år gammal
  • Du har ett svenskt personnummer och är folkbokförd i Sverige
  • Du har inget aktuellt skuldsaldo hos Kronofogden (betalningsanmärkningar får förekomma)
  • Du har en inkomst om minst 150 000 kronor per år.

Låna 4000 kr genom flexibel kontokredit

När du vill låna 4000 kr av oss sker det genom en flexibel kontokredit. Du ansöker om en kreditgräns på 4000 kr och kan sedan flexibelt använda det kreditutrymme du har beviljats.

Exempelvis kan du välja att bara ta ut 2000 kr och behålla resterande 2000 kr för senare uttag. I detta exempel betalar du då endast ränta för den delen du tagit ut och kan använda resterande del som en flexibel buffert. Uttag görs genom Mina Sidor.

Andra lånebelopp

Våra kontokrediter finns tillgängliga med maxbelopp från 3 000 kr upp till 30 000 kr. Att låna 4 000 kronor är bara ett exempel på lånebelopp som Brixo erbjuder. Här kan du också läsa om andra lånebelopp som mindre lån på 1 000 kr och större lånebelopp som 10 000 kronor eller 15 000 kronor. Ett av de populäraste beloppen är att låna 5000 kr hos oss.