Låna 4000 kr

Låna 4000 kr med förmånliga villkor, flexibel återbetalning och helt utan dryga uppläggningsavgifter och andra dolda kostnader. Med Brixo lånar du 4 000 kr i form av vår smidiga kontokredit. Använd så mycket du behöver och betala bara ränta för de belopp du spenderat. Vi tar ingen UC.

 • Låna 4000 kr utan UC
 • Utbetalning samma dag
 • Möjligt att låna trots betalningsanmärkning
 • Ingen uppläggningsavgift

Hur mycket vill du låna?

Välj kreditgräns:

Hur mycket vill du ta ut idag?

Nominell ränta:
Lägsta delbetalning: 5 % av utestående skuld, minst 500 kr
Första betalningsdag: 2024-08-26

Krediten har inga avgifter. Rörlig nominell årsränta är 28,95 % och den effektiva räntan är 33,1 %. En exempelkredit på 10 000 kr som återbetalas med 970 kr per månad under 12 månader har en total kostnad om 1 640 kr. Löptid från 6 till 52 månader vid maximalt initialt uttag, lägsta möjliga månadsvisa återbetalning och inga ytterligare uttag.

Låna 4 000 kronor utan UC

Att låna 4 000 kr kan vara en enkel och snabb lösning för att hantera oförutsedda utgifter eller för att täcka en tillfällig kassaflödesbrist. I den här artikeln kommer vi att utforska olika alternativ för att låna 4 000 kr, inklusive lån utan UC, lån utan säkerhet, möjligheten att låna med betalningsanmärkning och att få utbetalning samma dag. Denna typ av smålån som ett lån på 4 000 kronor är refereras ibland till som mikrolån eller sms-lån.

Brixo erbjuder möjligheten att låna 4 000 kr utan säkerhet och utan UC genom en flexibel kontokredit. Ansökan sker hundra procent digitalt på vår hemsida och du väljer själv vilken kreditgräns du vill ansöka om. Vid ansökan om ett lån på 4 000 kronor behöver du identifiera dig med BankID och fylla i uppgifter om din inkomst och dina kostnader. Besked lämnas vanligen inom 24 timmar och utbetalning sker direkt när ditt lån på 4 000 kr är godkänt.

Låna utan upplysning från UC

Att ansöka om ett lån utan UC innebär att långivaren inte kommer att göra en kreditupplysning hos Upplysningscentralen (UC) när du ansöker om lånet. Detta kan vara fördelaktigt om du vill undvika att din kreditupplysning påverkas negativt av flera förfrågningar. Lån utan UC kan också vara mer tillgängliga för dem med en lägre kreditvärdighet eller betalningsanmärkningar.

Brixos krediter erbjuds utan kreditupplysning från UC. Istället använder vi oss enbart av Bisnode som är ett alternativt där andra framtida kreditgivare som använder sig av UC inte kommer se att du ansökt om lån hos oss. Lån utan UC kan vara ett bra sätt att låna utan att försämra sin kreditvärdighet och score inför en eventuellt framtida ansökan av bolån eller större samlingslån. Hos oss kan du alltså vara trygg med att låna 4 000 kr utan UC.

Låna 4000 kr trots betalningsanmärkning

Om du har en betalningsanmärkning kan det vara svårare att få ett lån, men det finns långivare som är villiga att bevilja lån även i sådana fall. Genom att ansöka om ett lån med betalningsanmärkning kan du få tillgång till de pengar du behöver, även om du har en mindre-än-perfekt kreditvärdighet. Se dock till att du förstår de potentiellt högre räntorna och de striktare återbetalningsvillkoren innan du ansöker.

Betalningsanmärkningar kan alltså som hos många banker innebära ett stort hinder när någon vill låna pengar, men hos Brixo behöver inte en betalningsanmärkning vara ett problem eftersom vi gör en noggrann analys och ser till helheten och den framtida återbetalningsförmågan snarare än gammal historik. Därför är det möjligt att låna 4000 kr av oss även med betalningsanmärkning.

Låna 4000 kr utan säkerhet

När du ansöker om ett lån utan säkerhet behöver du inte erbjuda någon form av säkerhet eller tillgångar som pant för lånet. Detta innebär att långivaren tar en större risk när de beviljar lånet, vilket kan resultera i högre räntor. Men det innebär också att du inte riskerar att förlora några tillgångar om du inte kan betala tillbaka lånet. Brixos krediter lämnas alltid utan säkerhet. För större lån för bostadsändamål eller vid köp av bil och båt är det vanligt att man lämnar pant i det man ska köpa. Brixos lån är dock ett så kallat blancolån och är därmed alltid ett lån utan säkerhet.  Det innebär att du kan låna 4 000 kr utan säkerhet av oss.

Utbetalning samma dag

En av fördelarna med att låna 4000 kr genom är möjligheten att få utbetalning samma dag. Detta innebär att du snabbt kan få tillgång till det du pengar dem till för att hantera akuta situationer eller oväntade utgifter. Brixo ger besked inom 24 timmar på vardagar och utbetalning sker direkt när lånet beviljas. Pengarna kommer fram samma dag eller senast bankdagen efter om godkännandet sker sent på eftermiddag eller kväll.

Ansök nu

Digital ansökan med snabbt besked

När du ansöker om ett lån på 4 000 kronor hos Brixo behöver vi samla in ett antal uppgifter om dig som blivande kund. Förutom personnummer och kontaktuppgifter till dig behöver du uppge inkomst och vissa uppgifter om kostnader för boenden och andra lån.

Därefter görs en snabb och mestadels automatisk kreditbedömning där vi tar hänsyn till såväl de uppgifter du själv lämnat som till de uppgifter som finns i kreditupplysningen från Bisnode.

Våra grundkrav:

 • Du är minst 18 år gammal
 • Du har ett svenskt personnummer och är folkbokförd i Sverige
 • Du har inget aktuellt skuldsaldo hos Kronofogden (betalningsanmärkningar får förekomma)
 • Du har en inkomst om minst 180 000 kronor per år.

Tips för att ansöka om ett lån på 4 000 kr

När du ansöker om ett lån på 4 000 kr är det bra att tänka på följande:

 1. Jämför olika långivare och deras erbjudanden noggrant. Använd jämförelsesajter och kundrecensioner för att hitta långivare med de bästa räntorna och villkoren för din situation.
 2. Var realistisk om din förmåga att betala tillbaka lånet inom den angivna tidsramen. Se till att du noggrant granskar din ekonomi och budget innan du ansöker om lånet.
 3. Läs och förstå lånevillkoren innan du ansöker. Det är viktigt att du förstår räntor, avgifter och eventuella sanktioner för försenade eller uteblivna betalningar innan du ansöker om lånet.
 4. Förbered din ansökan noggrant. Samla alla nödvändiga dokument, som personnummer, inkomstuppgifter och anställningsinformation, innan du ansöker. Detta kommer att göra ansökningsprocessen snabbare och enklare för det fall långivaren frågar efter detta.

Låna 4 000 kr genom flexibel kontokredit

När du vill låna 4 000 kr av oss sker det genom en flexibel kontokredit. Du ansöker om en kreditgräns på 4 000 kr och kan sedan flexibelt använda det kreditutrymme du har beviljats.

Exempelvis kan du välja att bara ta ut 2 000 kr och behålla resterande 2 000 kr för senare uttag. I detta exempel betalar du då endast ränta för den delen du tagit ut och kan använda resterande del som en flexibel buffert. Uttag görs genom Mina Sidor. Minsta belopp att ta ut är 500 kr.

Andra populära lånebelopp

Våra kontokrediter finns tillgängliga med maxbelopp från 3 000 kr upp till 50 000 kr. Att låna 4 000 kronor är bara ett exempel på lånebelopp som Brixo erbjuder. Här kan du också läsa om andra lånebelopp som mindre lån på 1 000 kr och större lånebelopp som 10 000 kronor, 15 000 kronor eller 25 000 kronor. Ett av de populäraste beloppen är att låna 5 000 kr hos oss.

Sammanfattning – Lån på 4 000 kronor

Att låna 4 000 kr kan vara en enkel och snabb lösning när du behöver pengar snabbt. Genom att utforska alternativ som lån utan UC, lån utan säkerhet, möjligheten att låna med betalningsanmärkning och att få utbetalning samma dag kan du hitta det bästa lånet för dina behov. Tänk även på sms-lån och mikrolån som alternativ för att låna mindre belopp. Kom ihåg att jämföra olika långivare och deras erbjudanden noggrant innan du ansöker för att säkerställa att du får det