Låna 4 000 kr

Låna 4 000 kr med förmånliga villkor, flexibel återbetalning och helt utan dryga uppläggningsavgifter och andra dolda kostnader. Med Brixo lånar du 4 000 kr i form av våra smidiga kontokredit. Använd så mycket du behöver och betala bara ränta för de belopp du spenderat. Vi tar ingen UC.

  • Låna 4 000 kr utan UC
  • Utbetalning samma dag
  • Möjligt att låna trots betalningsanmärkning
  • Ingen säkerhet krävs
  • Ingen uppläggningsavgift

Hur mycket vill du låna?

Välj kreditgräns:

Hur mycket vill du ta ut idag?

Nominell ränta:
Lägsta delbetalning: 5 % av utestående skuld, minst 500 kr
Första betalningsdag: 2022-09-26

Krediten har inga avgifter. Nominell bunden årsränta är 25,95 % och den effektiva räntan är 29,3 %. En exempelkredit på 10 000 kr som återbetalas med 955 kr per månad under 12 månader har en total kostnad om 1 460 kr.

Vi erbjuder lån utan säkerhet och utan UC på 4 000 kronor genom kontokrediter. Våra kontokrediter finns tillgängliga med maxbelopp från 3 000 kr och upp till 30 000 kr.

Ansökan sker hundra procent digitalt på vår hemsida och du väljer själv vilken kreditgräns du vill ansöka om. Vid ansökan om ett lån på 4 000 kronor behöver du identifiera dig med BankID och fylla i uppgifter om din inkomst och dina kostnader. Besked lämnas vanligen inom 24 timmar och utbetalning sker direkt.

Låna 4 000 kronor utan UC

Brixos krediter erbjuds utan kreditupplysning från UC. Istället använder vi oss enbart av Bisnode som är ett alternativt där andra framtida kreditgivare som använder sig av UC inte kommer se att du ansökt om lån hos oss. Lån utan UC kan vara ett bra sätt att låna utan att försämra sin kreditvärdighet och score inför en eventuellt framtida ansökan av bolån eller större samlingslån.

Digital ansökan med snabbt besked

När du ansöker om ett lån på 4 000 kronor hos Brixo behöver vi samla in ett antal uppgifter om dig som blivande kund. Förutom personnummer och kontaktuppgifter till dig behöver du uppge inkomst och vissa uppgifter om kostnader för boenden och andra lån. Därefter görs en snabb och mestadels automatisk kreditbedömning där vi tar hänsyn till såväl de uppgifter du själv lämnat som till de uppgifter som finns i kreditupplysningen från Bisnode.

Våra grundkrav:

  • Du är minst 18 år gammal
  • Du har ett svenskt personnummer och är folkbokförd i Sverige
  • Du har inget aktuellt skuldsaldo hos Kronofogden (betalningsanmärkningar får förekomma)
  • Du har en inkomst om minst 150 000 kronor per år.

Andra lånebelopp

Att låna 4 000 kronor är bara ett exempel på lånebelopp som Brixo erbjuder. Här kan du också läsa om andra lånebelopp som mindre lån på 1 000 kr och lånebelopp som 10 000 kronor och lån på 15 000 kronor.